COL VETORAZ

Col Vetoraz Cuvée 13

De Cuvée 13 wordt geproduceerd in de steile heuvels van Valdobbiadene en wordt verkregen uit een selectie van 13 wijngaarden. Het is een Valdobbiadene DOCG Extra Dry die ondanks een restsuiker van 13 gr / liter tegelijkertijd zijn droge lijnen behoudt.

Bijpassende gerechten:
Het past perfect bij vis- of groentegerechten.

Serveertemperatuur: 6-8 ° C

24,00

De Cuvée 5 wordt geproduceerd in de wijngaarden op een heuvel met een ideale ligging in het Valdobbiadene gebied. De Cuvée 5 wordt verkregen uit een selectie van 5 wijngaarden. Het is een Valdobbiadene DOCG Extra Brut die, ondanks zijn restsuiker van 5 gr / liter, toch enkele ronde uitdrukkingen behoudt. Een extreem droge, maar toch fluweelzacht en rond, met hints van fruit en bloemen.

Bijpassende gerechten:
Perfect als aperitief, het past goed bij schelpen en fijne vis.

Serveertemperatuur: 6-8 ° C

24,00

Col Vetoraz Cuvée 5
Jeroboam Col Vetoraz Brut

DOCG ~ 3L

Geproduceerd met fruit geteeld in de hoge heuvels op het westen, waar ze de ideale rijpheid kunnen bereiken om deze mousserende wijn te produceren.
Fijn en licht aromatisch boeket.
Droog en intens naar smaak. Heel harmonieus.

Bijpassende gerechten:
Het perfecte aperitief kan worden gecombineerd met schaaldieren en kostbare vis.

Serveertemperatuur: 6-8 ° C

Houtenkist + €15,00

103,00

DOCG ~ 0,75L

Geproduceerd in de heuvels van Col Vetoraz en Mont in het bekende Superiore di Cartizze DOCG-gebied.
Intens en toch delicaat boeket van bloemen en rijp fruit.
Fluweelzacht, rond en evenwichtig van smaak.

Bijpassende gerechten:

  • Ideaal om een voortreffelijke maaltijd af te sluiten.
  • Perfect voor speciale gelegenheden
  • Het past heel goed bij onze traditionele “sopressa”.

Serveertemperatuur: 6-8 ° C

30,00

Col Vetoraz Cartizze
Col Vetoraz Brut Rosa

DOCG ~ 0,75L

Geproduceerd met Pinot Noir gevinifieerd in rosé.
Mousserende wijn geproduceerd met een langzame gisting en gerijpt op de gisten gedurende een periode van twaalf manen.
Elegant boeket met tonen van wilde bessen en rijpe gist.
Droog, harmonisch en blijvend van smaak.

Bijpassende gerechten:

  • Perfect als aperitief
  • Perfect om te combineren met rauwe vis en diverse andere visgerechten.

Serveertemperatuur: 6-8 ° C

27,00

DOCG ~ 0,75L

Geproduceerd in de wijngaarden op een heuvel met een ideale ligging in het Valdobbiadene-gebied.
De wijn is elegant, intens en fruitig met hints van bloemige noten.
Aromatisch en rond van smaak.

Bijpassende gerechten:

  • Ideaal voor het roosteren en feesten
  • Het perfecte drankje voor de hele dag

Serveertemperatuur: 6-8 ° C

24,00

Col Vetoraz Millesimato